Vain laadukkaita kotisivuja - ja ylpeä siitä!

keskiviikko, kesäkuu 12, 2024

Joitakin referenssejämme

 hunks

Scandinavian HUNKS

 

Tunnettu Suomalainen showtanssi ryhmä Scandinavian HUNKS tarvitsee sivuiltaan näyttävyyttä - ovathan monet showt julkisuusarvon varassa. Siksi he luottavat sivujensa tekijäksi vain parhaan.

 

Aivan käsittämättömän upeaa palvelua! Emme vaihda mistään hinnasta!

 


Olemme pitänee Hunksit tyytyväisinä jo noin 10 vuotta!

 

 www.scandinavianhunks.fi

 lastenoikeuksientukiry

 LastenoikeuksienTuki Ry

 

Lastenoikuksien Tuki Ry ajaa maailman tärkeimpien ihmisten - lasten - asioita. Vaikka kyseessä on voittoa tavoittelematon yhdistys, luottivat he silti sivuston tekemisen ammattilaisten käsiin - pienelläkin pääomalla voi saada hyvät sivut!

 

Sivut palvelevat erittäin hyvin tarkoitustamme ja saimme ne vieläpä nopeasti ja vaivatta! Suosittelemme EHDOTTOMASTI!!


Olemme ylpeitä että saimme tehdä sivut näinkin tärkeälle asialle!

 www.lotry.fi

 

 summersound

 Summer Sound Festival 2011

 

Saavuttaakseen tavoitteensa kaikkien aikojen ensimmäinen Summer Sound Festivaali tarvitsi websivut, jotka saisivat potentiaaliset festarikävijät innostumaan tapahtumasta. Siksi järjestäjät valitsivat yrityksemme.

 

Mieletöntä palvelua! Viikossa saatiin erittäin upeat sivut! Meillä oli kiire jo kun haimme tekijää, ja BaseTrix enemmän kuin täytti odotuksemme!


Kiireiden keskelläkin onnistuimme viemään läpi kiireellisen projektin!

 www.summersound.fi

 

 

 espc

 ESPC

 

ESPC on tietokoneen käyttäjien ammattilaisten - pelaajien - kohtauspaikka. IT-alan ammattilaisille ei voi näyttää huonoja sivuja, tai saa varsin teräviä kommentteja ja uusimisvaatimuksia. Siksi ESPC luotti sivujen tekemisen BaseTrixille!

 

Eihän niitä muita vaihtoehtoja sivujen tekijäksi ollut. Tai tällä yleisöllä ja tällä alalla tietysti oli, mutta koska halusimme hyvät ja toimivat sivut, karsiutui mahdollisuudet tasan yhteen. Halusimme vain parasta. Emmekä pettyneet!


Luottamalla websivut tehtäväksemme, ei Game Over pääse yllättämään niin heposti!

 www.espc.fi

 

 q-vio

 Q-Vio

 

 

Q-VIO:n tarjoamien laadukkaiden palveluiden yhtenä osana ovat nettisivumme. Valitsimme sivujen tekijäksi tahon, joka suoriutuu vaativasta tehtävästä joustavuudella ja asiakkaan toiveita kuunnellen – BaseTrixin


Vain laadukkaita sivuja - brändejä nekin - ja ylpeä siitä!

 www.qvio.fi

 

 sensetrix

 SenseTrix

 

SenseTrixin asiakaskunta käsittää maailman isoimpia kansainvälisiä ja kansallisia yrityksiä, joten tarve yritysmäisen asiallisille, mutta silti pirteille sivuille on kova. Vain Base -sivut täyttävät kaikki tavoitteet!

 

Websivusto on yrityksen käyntikortti ja nykyään erittäin näkyvä ja käytetty sellainen. Se ei jää hyllyyn vaan sillä vieraillaan useasti. Siksi websivujen tuottajaksi pitää valita alan ammattilainen, ja mielellään parhaasta päästä.


Tekemämme sivut ovat näkyneet maailman suurimpien organisaatioiden tiloissa - saavutus johon ei moni kilpailija yllä!

 www.sensetrix.com

 

alexkunnari2

 Alex Kunnari

 

Alex Kunnari on maailmalla erittäin arvostettu DJ, ja hän vetää salin kuin salin täyteen ihmisiä keikoillaan. Kansainvälisesti toimiva tapahtuma-artisti tarvitsee toimivat ja näyttävät kotisivut. Siksi hänkin valitsi BaseTrixin sivujen tekijäksi.

Jos websivut eivät ole kunnossa, ei itseään voi kunnolla kansainvälisesti myydä. Kotisivuilla on suuri merkitys bisneksessä joka näkyy - ja silloin täytyy olla luotettava websivun tuottaja.


Rytmikkäitä sivuja rytmin mestareille - Base -kotisivut!

 www.alexkunnari.com

 

babes

 Scandinavian BABES

 

Scandinavian BABES on erittäin taidokas ammattitanssijoista koostuva ryhmä, joka valloittaa yleisönsä niin tanssitaidoillaa kuin upealla ulkonäölläänkin! Tuore tanssiryhmä tarvitsee kykenevän ja varman kumppanin webisvujensa tekijäksi - BaseTrixin.

Voiko tässä muuta sanoa kuin että KIITOS NÄISTÄ MIELETTÖMÄN UPEISTA SIVUISTA BASETRIX!


Sivut, joilla myös media käy usein - jos ne eivät toimisi, lukisi siitä lehdessä. Mutta Base -kotisivut toimivat!

www.babes.fi

 

extremetoys

 Extreme Toys

 

Extreme Toys tarjoaa kovan tason elämyksiä tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. He tarvitsevat asiallaiset, mutta silti extreme coolit sivut - sillä KIVAAHAN SE ON! Vain BaseTrix täyttää nämä ehdot.

Vaikka paljon tapahtuu puhelimella, on websivujen pakko olla kunnossa että homma pysyy hallussa. Extreme Toys kiittää ja kumartaa kotisivujen ykköstekijälle, BaseTrixille - upeita sivujahan ne on!


Extreme pelit vaativat extreme sivut!

 www.extremetoys.fi

 

hopeyhdistys

 Hope Yhdistys

 

Hope yhdistys toimii vähävaraisten perheiden tukena ja turvana - tämä yhdistys on auttanut erittäin monia huonossa asemassa olevia lapsia ja heidän vanhempiaan. Todella tärkeä työ, josta monet hakevat tietoja netistä koko ajan - siksi sivujen tekijän tulee olla ammattilainen.

Yhdistyksen suosio on vain kasvanu koko ajan, ja samalla tarve websivujen luotettavuudelle. Onneksi valitsimme BaseTrixin, kumppanin joka huolehtii sivujen toimivuudesta puolestamme


Apua tarvitsevien ja apua antavien kytkentäkanavaa tekemässä - BaseTrix kotisivut!

www.hopeyhdistys.fi

 

ipmst

 IPMS Finland

 

IPMS Finland on mallirakentajien ja koottavien suunnan näyttäjä Suomessa. Kun kyse on harrastuksesta kohdistuu aiheeseen paljon keskittymistä ja mielenkiintoa. Websivujen pitää tukea tätä mielenkiintoa olemalla riittävän laadukkaat.

Etsimme pitkään hyvää sivujen tekijää, ja kun BaseTrixin löysimme, emme ole harkinneet vaihtamista.


BaseTrix - websivun tarvitsijoiden kohtaamispaikka!

 www.ipmsfinland.org

 

kovamethod

 KovaMethod

 

Kovamethod on jo käsite kuntovalmennuksessa. Käsitteen ympärillä pitää olla sitä tukevat sivut. Jos sivut eivät tue brandiä, siltä putoaa pohja aina kun asiakkaan käyvät websivuilla. Siksi on tärkeää että nettisivut hoitaa varma ja osaava taho.

Kun brändi on Kovamethod, on harjoittelu kovaa ja tulokset näkyviä. Myös websivuston tulee olla kovatasoinen ja näkyvä. Siksi valitsimme BaseTrixin.


Kovakuntoinen ammattilainen - BaseTrix!

 Kovamethod personal training

 

levipia

 Levipia

 

Useiden miljoonien arvoista asuntoa tontteineen ei voida kaupata kansainvälisesti halpojen näköisillä sivuilla.

Jos asiakkaaksi haluaa miljonäärejä, täytyy sivujen olla erityisen puoleensavetävät. Siihen ei moni firma pysty. BaseTrix pystyy.


Luxusta sitä haluaville - Base -kotisivut!

 

 

spapalvelut

 Spa palvelut

 

Spa palvelut tarjoaa suuria nautintoja samalla terveyttä edistäen - ulkoporeammeita ympärivuotiseen käyttöön! Nautinto vaatii näköisensä sivut.

Kotisivuilla on nykyään mieletön painoarvo. Kyllä se vaan niin on että huonoa ei kannata tehdä tai se voi olla sitten siinä.


Nautintoja tuomassa websivu bisnekseen - BaseTrix!

 www.spapalvelut.fi

 

stc-viewer

 STXViewer

 

STXViewer on ohjelmisto jonka avulla voi katsoa CAD malleja helposti kolmiulotteisesti ilman että omistaa CAD ohjelmaa. Teollisuuden kaipaama sovellus vaatii arvoisensa sivut.

Tarvitsimme vain perus sivut, mutta on aivan uskomatonta, että perus-sivujen hinnalla saa 10 kertaa paremmat sivut kuin mitä itse mielsi!


Tekniikassa kiinni jo monta vuotta - Base -kotisivut!

 www.stxviewer.com

 

turbotekniikka

 Turbotekniikka

 

Turboahtimien ykköspaikka Suomessa. Kaikki kulkupeliltään tehoja tarvitsevat tarvitsevat Turbotekniikkaa. Ja kaikki websivuiltaan tehoja tarvitsevat tarvitsevat BaseTrixin nettisivuja.

Sivujen pitää toimia hyvin, ja näyttää siltä. Niissä pitää olla sitä samaa väännön fiilistä kuin turboissakin. BaseTrix on hoitanut hommansa varsin kiitettäväsi!


Vääntöä websivuilla tuo.. kukas muukaan kuin BASETRIX!

www.turbotekniikka.fi

 

vatoslocos

 Vatos Locos

 

Vatos Locos tuo maahan erittäin näyttää ja laadukasta street-muotia. Katujen jengi on tarkka siitä että näyttävät hyvälle - niinpä myös sivujen pitää näyttää hyvälle

Tää homma pyörii lähinnä webin kautta, erillistä liikettä ei ole. Siksi sivuen toimivuudella on entistä suurempi merkitys.


Tämä asiakas oli niin tyytyväinen toimintaamme että päätti alkaa myymään sivujamme!

 www.vatoslocos.fi

 

doublestar

 DoubleStar

 

Ehkä yksi suomen kuumimmista promootio kaksikoista! Jos haluat messuille näyuttävyyttä kannattaa tilata nämä tytöt! Ulkonäön ja asenteen perusteella ansaitsevat tarvitsevat samaa henkeä tuovat sivut, jolloin tekijäksi kelpaa vain siihen kykenevä!

Promootio bisnes on kilpailtu ala, joten nettisivujen on tuettava näyttävyydellään yrityksen kuvaa. Vain ammattimainen mutta pirteä toimisto kykenee tähän - kiitos BaseTrix!


Eloisia sivuja - BaseTrixilta!

 

 

martina

 Martina

 

Yksi Suomen tunnetuimmista julkkiksista tarvitsee taakseen tahon joka kykenee suoriutumaan median paineen alla olevista sivuista. Siksi Martina siirsi sivunsa meidän huoleksemme.

Nouseva artisti tarvitsee hyvät sivut jotka palvelevat suurta yleisöä. Onneksi minulla on BaseTrix!


Julkkistenkin takana - BaseTrix!

 www.martinaaitolehti.fi

 

mikael-jamsanen

 Mikael Jämsänen

 

Eduskuntavaaliehdokas tarvitsee sivut, joilla tavoittaa äänestäjät. Prosessi on periaatteessa lyhyt, mutta sitäkin näkyvämpi. Sivujen pitää toimia ja tuoda luotettavuutta mainostamalleen henkillölle.

Ensimmäistä kertaa vaaleissa olleena tarvitsin sivut jotka auttaisivat hankalasta asemasta ponnistavaa. Siksi valitsin BaseTrixin


Poliitikkojenkin apuna ovat hyvät nettisivut - vain BaseTrixiltä!

 www.mikaeljamsanen.fi

 

freshcup

 Freshcup

 

Freshcup tarjoaa raikkaita hedelmämehuja tuottavia koneita niin töihin kuin kotiinkin. Raikas tuote tarvitsee raikkaat sivut, joihin vain BaseTrix pystyy!

Sivuista tuli juuri halutun kaltaiset, suosittelen lämpimästi muillekin tätä yritystä, BaseTrixia!


Raikkautta websivuihin  - vain BaseTrixiltä!

 www.freshcup.fi

 

ajovalistus

 RS-Ajovalistus ry

 

RS-Ajovalistus ry järjestää mopoikäisille ja ajokortin 1. vaiheen suoritteneille tapahtumia teemalla Drivers nuorten tapahtumat ja  tähdäten parempaan liikennekäyttäytymiseen

Olemme erittäin tyytyväisiä uusien sivujen ilmeestä sekä hyvästä palvelusta jotenka suosittelemme!


Olemme BaseTrixilla tyytyväisiä että saimme kantaa kortemme kekoon liikenneturvallisuuden puolesta!!

 www.ajovalistus.com

 

sweetandbitter

 Sweet & Bitter

 

Sweet&Bitter.fi on trendikkäiden vaatteiden verkkokauppa, joka tarjoaa raikkaita uutuuksia niin naisille kuin miehille!

Olemme erittäin tyytyväisiä Basetrixin kykyyn integroida haluamiamme ominaisuuksia kotisivuille ja verkkokauppaan!


Nämä sivut eivät ole kokonaan omaa käsialaamme sillä Sweet & Bitterillä oli erittäin osaavaa henkilökuntaa itselläänkin. Mutta yhteistyössä on voimaa!

 

 www.sweetandbitter.fi

 


Muutamia muita asiakkaitamme: Annika Eklund, Johanna Kurkela, Talouskolmio, Puls And Training, Uniq Fitness, Finn-Fiber...